Gnoe (gnoegnoe) wrote,
Gnoe
gnoegnoe

  • Mood:

Oud & nieuw (moving house)


Zo'n nieuw jaar is een mooi moment voor bezinning. Ik doe niet echt aan goede voornemens, maar heb wel besloten om te stoppen met dat gehannes met twee dezelfde blogs... Tijd voor grote schoonmaak! Ik neem afscheid van Gnoe's journal hier op livejournal. Belangrijkste reden: dat niet-leden tegenwoordig reclame te zien krijgen bij mijn blog (tot nu toe bleef het gelukkig redelijk beschaafd, 'Japanse meisjes' is het ergste wat ik heb gezien ;) Maar in Gnoe's Graasland heb ik bovendien meer mogelijkheden, waarmee ik jullie verder niet zal vermoeien ;) Ik moet daar nog een beetje beter indelen en opschonen, maar wees alvast welkom! Volg Gnoe's graaswerk dus voortaan in Graasland op http://gnoegnoe.wordpress.com!

Mijn Museumlog gaat trouwens voorlopig nergens heen ;)
Subscribe
  • 4 comments
*wuift je uit*
Ik snap het wel... zelf houd ik het nog even uit, maar ik heb al een reserve-blog aangemaakt, hier: http://www.scribbld.net/users/moem/
Tja, oprukkende advertenties, rottigheid, maar wat doe je eraan. Nou ja, inderdaad, verkassen als het je te dol wordt.
Veel blogplezier met WordPress!

Deleted comment

Ruim 2 jaar te laat ;) Maar ja, ik dit was dan ook mijn 'verhuispost' van LJ. Ik weet niet meer (duh) hoe ik bij het plaatje kwam, via google of via een ander postje van je op LJ denk ik. Grappig dat we een aantal dezelfde interesses hebben! Je gaat in mijn rss-feedreader ;)
ja, en ik had nota bene gezien dat jij verhuisd was, maar het leek me te veel rompslomp. nu kwam ik langs andere route op WordPress en ineens zag ik dat ze je lekker maakten met zo'n makkelijke overstap. 't was zo gepiept en ik heb geen spijt.
  • 4 comments

Comments for this post were locked by the author